Sonntag, 10. Juni 2007

Reeperbahn


Ce e Reeperbahn? Este o zona in HH cu cluburi de diferite tipuri (de fitze, cu muzica dansabila, cu muzica live, unele in care numai barbatii au voie sa intre - ma abtin :| ), cu puburi sau kneipen de 5mp unde pui ce muzica vrei si bei cu toata lumea laolalta, cu shopuri fie ele erotice, de dönere, caini fierbinti sau alte cele.

Am dat o raita ieri pe acolo incercand locurile. Din pacate pe canicula venita si in port nu prea mai ai cum sa stai inauntru, darmite sa si dansezi incercand sa te misti si cel mai important sa respiri.

Prefer sa sar peste partea de Night of Science ce fuse ieri de pe la 5pm la 1am (cum zice un amic de-al meu: rausgeschmisstes Geld si cum zice romanu': bani aruncati pe fereastra ) si sa arat o parte a vietii de noapte din HH.

Putina lume nu? Asha arata zona pe la un 1 juma sambata noaptea.
A se vedea in prim plan o fata care pare a avea un voal pe cap. Frapant a fost sa vad cate grupuri de bacilori, mai multe bacilorete erau azi noapte pe Reeperbahn. Ce se poate spune despre astfel de persoane? Pasionate / Limitate ? Bine e zona in care ai putea face cam tot ce iti trece prin cap.. dar ca sa iti petreci noaptea de dinaintea nuntii acolo.. hmm.. nush..
Fiecare cu viatza lui.

Zona se prelungeste cu cartierul care poarta numele de St. Pauli, in care gasesti, pe langa o echipa de fotbal, teatre, baruri si cam tot aceleasi lucruri. Desi oarecum mai select. Dar e zona de desfasurare a fetelor cu borsete :) .

Si HHul are un Moulin Rouge al lui. :)

China Lounge - un club cu mai multe etaje. 3 la numar. Al meu preferat e cel de la subsol cu R&B si Rap. ( Am amintiri faine din locul asta )

Alta fatza a Reeperbahnului. Restaurante clasice cu oameni intolitzi, muzicanti amatori sau pasionati, oameni care vor sa se simta inteligenti la ore inaintate ale noptii si orice permite imaginatia:






ahh.. to add.. joia e seara studenteasca pe Reeperbahn. Adica intri gratis cu legitimatia de student. Nu prea mai am cum sa uit partea asta, dupa ce intr-o joi cine nu avea legitimatia?! :| Again.. rausgeschmisstes Geld.

Acesta e pe scurt locul unde majoritatea daca nu toti exchange studentii isi petrec cred ca 4 zile din 7 ( daca nu mai mult ) ale saptamanii.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen