Freitag, 5. Januar 2007

verwirrte gedanken ( ich hasse es )

how people's mind works?
why do we put so many q? why do we act as we do?

perhaps a better q would be: is everybody trying to find the answers to all the q that run through her/his head? is everybody thinking: what did i do today that makes me proud to have lived that one day?
i dont think so. Many act as a robot and let themselfs be taken one day after another without wondering about existential things. Perhaps it is better that way. U dont lose time asking some q that may or not may have an answer, sometimes even torturing urself while trying to leave them aside.
are those the ones that (will) succeed in life?
i said 'robot'.. but when i think again.. it's more related to those people that arent that smart.. or that open minded)
but i dont want to get into that subject.. i will keep the so-called answers that i found (or think i found) til now to myself..

i want just to write this row of q: why do people act so stupid when they see/hear/feel something before asking about / finding out the truth behind it ( it = that 'something' )? why is our mind invaded by so many thoughts that confuse us even more? why every feeling in our body is turned upside down? why do we get a node in our stomach while thinking that we are loosing something that became important?

feeling angry.. sad.. trying to look as indifferent as before..

hate it but love it..

Dienstag, 2. Januar 2007

Au trecut deja 2 zile dintr-un 2007 care se anunta interesant. Sper sa nu am parte de prea multe surprize pentru ca nu imi plac.

Revelionul?
hmm.. incep mai bine prin a relata ziua de 31.
Cu o seara inainte.. mai bine spun noapte ca de la un timp programul meu a devenit anormal.. mi-a trecut prin minte urmatoarea intrebare: la ce e buna ultima zi a anului?!

Am decis sa dedic acea zi nu reflectarii asupra unui an 2006 care a primit calificativul 'bun', ci incercarii de a face numai lucrurile pe care mi le doresc.
Asa ca pe scurt ultima zi a anului a insumat evenimentele:
1. o sesiune de 2 ore de jogging ( h h h )
2. prima mea prajitura . Cu aceasta ocazia doresc sa aduc multumiri oamenilor care m-au sustinut in realizarea acestei performante: mama, cornelia, christian, aurel ( pentru praful de copt ) , daniela ( 'succes la salata de fructe daca nu iti iese' :)) ) , colegilor de apartament ( pentru chinul suportat din cauza zgomotului infernal al blenderului ) si nu in ultimul rand mie pentru efortul depus . Rezultat: 9 (scara 1-10 bineinteles , 1 min , 10 max )
3. o seara cu noii mei prieteni ( din pacate nu toti, dar macar gandul la cei care nu erau aici a fost cat se poate de aproape ) incercand diferite sortimente de bauturi ( ca doar fiecare a venit cu a lui :D )

La 11.05 primesc un tel de la fratele meu... ' Multi ani traiasca.. multi ani traiasca.. la muuulti aniii'. Daaa.. akas eram deja in 2007. Ce inseamna 2007 pentru lumea de akas? Nu vreau sa ma gandesc.. sper numai in ceva mai bun, in iesirea din ceatza ce plutea cand am plecat de acolo.

Dupa degustarea clatitelor, checului si cremei de zahar ars pregatite cu truda in dorinta de a face din anul 2007 unul dulce, am pornit spre centru ajungand in Jungfernstieg ( unde se presupunea ca e al 2.lea loc imp de revelion ) la 11.59 :
Cred ca daca era sa ramanem in metrou aveam parte de un revelion pe cinste. O sticla de sampanie si 3 vagoane de oameni dornici sa iasa la suprafata pentru a asculta infernul. Si asta doar pentru cateva minute.

O nebunie ca si in toate colturile lumii. Anul viitor sigur nu o sa mai fac asta. Dar pana atunci mai avem de trait / povestit 363 de zile :). Oricum am avut grija sa facem atmosfera in grupul nostru, fiecare cu alte traditii in spate unit sa asiste la incrementarea contorului.

Poze poze.. filme multe.. amintiri frumoase.

Sper in mai multa ratiune pentru anul acesta. Simtirea o las pentru cei care si-o doresc.

Inchei in felul acesta si las confuzia ce o simt zilele acestea pentru mine de analizat.